واردات دام از مرزهای سیستان و بلوچستان مجاز اعلام شد
نوشته شده توسط : gogos

'علی محمد آزاد' روز سه شنبه در نشست ستاد استانی ساماندهی دام افزود: بر اساس تصمیم گرفته شده، دام پس از ورود به سیستان و بلوچستان و طی مراحل قرنطینه در كشتارگاهها ذبح شده و گوشت قرمز در بسته بندیهای مختلف به بازار مصرف ارسال می شود.

وی گفت: سیستان و بلوچستان 20 هزار ظرفیت قرنطینه دام دارد لذا احشام پس از ورود به كشور برای طی مراحل تشخیص سلامت، در این مراكز نگهداری می شوند.

او ادامه داد: در این راستا هیچ دستگاهی اجازه خروج دام زنده را از سیستان و بلوچستان ندارد و باید دامها پس از ورود به 24 محل پیش بینی شده قرنطینه دام منتقل شوند.

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به اینكه محدودیتی در واردات دام وجود ندارد بیان كرد: دامها پس از نگهداری در این مراكز و تایید سلامت، پلاك كوبی شده و به كشتارگاههای صنعتی ارسال می شوند.

وی گفت: سرمایه گذاریهای بسیار عظیمی در زمینه كشتارگاههای صنعتی در سیستان و بلوچستان انجام شده كه باید در شرایط كنونی به بهترین شكل از ظرفیت آنها برای كنترل بازار گوشت كشور استفاده كرد.

او افزود: دولت در بخش كشتارگاهها و صنایع بسته بندی بیش از چهار هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری در این استان كرده است.

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: طی چند سال اخیر فعالیت كشتارگاهها و صنایع بسته بندی در این استان بسیار مطلوب بوده و باید به بهترین شكل از زیرساختها استفاده كرد.

آزاد اظهار داشت: با توجه به موقعیت خاص جغرافیایی استان و قرار گرفتن در همسایگی دو كشور افغانستان و پاكستان و تامین زیرساختهای لازم برای فعال كردن بخش دام، سیستان و بلوچستان می تواند نقش بسزایی در تامین نیاز گوشت كشور همانند گذشته ایفا كند.

وی ادامه داد: سیستان و بلوچستان دارای ظرفیتهای دامی و صنایع جانبی مناسبی شامل كشتارگاههای صنعتی و بسته بندی است و پرواربندی دام افزون بر احیای دام بومی استان می تواند نیازهای كوتاه مدت و بلند مدت گوشت كشور را به خوبی تامین كند.

او اظهار داشت: اكنون دولت همانند گذشته به سیستان و بلوچستان به عنوان مركز قرنطینه و تنظیم بازار گوشت كشور نگاه ویژه ای دارد كه این خود نشاندهنده توانمندی و ظرفیت خاص این استان است.

وی افزود: با اعمال نگاه ویژه دولت به این منطقه، افزون بر تقویت صنعت دام بومی، فرصتهای شغلی مناسبی برای مردم ایجاد می شود كه در امنیت پایدار سیستان و بلوچستان نقش بسزایی خواهد داشت.

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به ظرفیتهای تولید گوشت در منطقه گفت: در این استان دو نژاد گاو دشتیاری و گاو سیستانی وجود دارد كه منحصر به فرد است و می تواند مورد توجه بیشتر دولت برای جلوگیری از انقراض و توسعه فرآورده های دامی آنها قرار گیرد.

وی افزود: از سوی دیگر موقعیت راهبردی و ژئوپلتیكی سیستان و بلوچستان به عنوان دروازه آسیای جنوب شرق می تواند موجب تامین مواد غذایی مورد نیاز كشور از كشورهای همسایه شود.

او ادامه داد: قانونمند شدن واردات دام نه تنها از قاچاق آن جلوگیری می كند بلكه با گذراندن مراحل قرنطینه ای و منجمد كردن گوشت، سلامت شهروندان به لحاظ پیشگیری از ابتلا به بیماریهای مشترك دام و انسان هم تامین می شود.

وی با تشریح ظرفیتهای مختلف سیستان و بلوچستان گفت: این استان در كنار ظرفیت مرز، سالانه ظرفیت پرواربندی بیش از 300 هزار راس دام را دارد كه می تواند افزون بر اشتغال سه هزار خانواده 50 درصد نیاز گوشت كشور را نیز تامین كند.

سیستان و بلوچستان دارای حدود هزار كیلومتر مرز زمینی مشترك با كشور پاكستان است.ك/1

7311/653





:: برچسب‌ها: بچه ها ,
:: بازدید از این مطلب : 273
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 بهمن 1390 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: